Onze partners

ArtiStone is een product dat het verdiend om vanuit de techniek én de esthetiek benaderd te worden. De omgeving waarin ons product toegepast wordt is immers een omgeving waar men moet kunnen ontspannen en waarbij men erop moeten kunnen vertrouwen dat

Daarom hebben wij gekozen voor een partnernetwerk waarbij onze partnerdealers de producten presenteren, leveren en distribueren en onze partnerhoveniers en architecten verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en realiseren van de mooiste projecten. "Iedereen zijn eigen rol voor het beste resultaat!"

  • Kwaliteit

    Vertrouw op meer dan 60 jaar ervaring in productie van karakteristieke betonnen producten.

  • Samenwerking

    ArtiStone werkt intensief samen met architecten, hoveniersbedrijven en dealers.

  • Betrouwbaarheid

    In een project komen vele belangen samen. Betrouwbaarheid is dan van belang.

Kwaliteit

Genieten kan alleen zonder zorgen. Volgens een hoge kwaliteitsstandaard produceren wij al ruim 60 jaar de producten die voldoen aan jouw wensen.

Compleet aanbod

Ons assortiment is afgestemd op een volledige inrichting van jouw tuin. Voor iedere wens en toepassing het juiste product, waardoor er een prachtig samenspel ontstaat.

Service

Een typisch Nederlands kwaliteitsproduct, vraagt om een goede service. Een trevreden eindresultaat van ArtiStone in jouw tuin, dat is wat telt.

Samen zorgen voor de beste én mooiste oplossing

ArtiStone is een product dat het verdiend om vanuit de techniek én de esthetiek benaderd te worden. De omgeving waarin ons product toegepast wordt is immers een omgeving waar men moet kunnen ontspannen en waarbij men erop moeten kunnen vertrouwen dat dit nog jaren achtereen kan. Daarom hebben wij gekozen voor een partnernetwerk waarbij onze partnerdealers de producten presenteren, leveren en distribueren en onze partnerhoveniers en architecten verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en realiseren van de mooiste projecten.

“iedereen zijn eigen rol voor het beste resultaat”

beeldmerk

Een prachtig samenspel in zes categorieën

Hoewel de producten van ArtiStone bekend staan als oud-Hollands, zijn de mogelijkheden in vele tuinen eindeloos. Van kleine tot grote tegels, van traptreden tot zwembadranden en stapelblokken.

beeldmerk

Partner worden?

Het ArtiStone assortiment is verkrijgbaar via een kwalitatief partnernetwerk dat bestaat uit dealers en hoveniers. Wil jij hier ook onderdeel van worden? Vul hiervoor het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.