Ons assortiment

De mogelijkheden van het ArtiStone assortiment zijn eindeloos. Ook het design is breed toepasbaar en past naadloos in tuinen van de meest uiteenlopende sferen. Of het nu gaat over een moderne tuin, een traditionele tuin of alles daartussenin!

Een prachtig samenspel in diverse categorieën

Harmonisatie, rust en een unieke eigen stijl kunnen eenvoudig gerealiseerd worden door het toepassen van de ArtiStone producten. Doordat we voor iedere tuintoepassing een eigen element hebben kunnen deze eindeloos gecombineerd worden.

Inspiratie opdoen?

ArtiStone is het product, maar het is het totale tuinontwerp dat telt. Hiervoor werken wij samen met een kwalitatief partnernetwerk dat bestaat uit de meest vooraanstaande dealers, hoveniers en tuinarchitecten van Nederland. Zij weten als geen ander hoe het ArtiStone product ingepast kan worden in iedere tuinwens. Benieuwd naar enkele projecten die zij hebben gerealiseerd? Laat je inspireren!

 

beeldmerk

Meer info?

Het ArtiStone assortiment is verkrijgbaar via een kwalitatief partnernetwerk dat bestaat uit dealers en hoveniers. Deze partners kunnen alles vertellen over het assortiment en de mogelijkheden. Natuurlijk staat ook het ArtiStone team klaar om alle vragen te beantwoorden. Vul hiervoor het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.