Landelijke tuin

 • Rust
 • Veelzijdigheid
 • Platteland
 • Beton
 • Hout
 • Vrije vormen

Vindt de rust in een prachtige landelijke tuin. Laat u de tuin ruimtelijk ogen met lichte tinten, of toch liever donkerder met de carbon serie van ArtiStone? Creëer een authentiek oud Hollands gevoel met de betonnen tuinproducten van ArtiStone.

Neem contact op

Onze tips bij een moderne tuin:

 • Betonnen zitelementen

  Een functionele betonnen bank die sierlijk opgaat in de landelijke uitstraling van uw tuin

 • Slingerpad van kleinplaveisel

  Maak een verharding van onze ArtiStone kleinplaveisel of dikformaten met oud Hollandse look

 • Verhoogde borders

  Zet opsluitbanden rechtop om verhogingen te creëren en combineer met natuurlijk groen

“In een landelijke tuin kunt u genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft.”

Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen?

ArtiStone past niet alleen in alle stijlen, maar is ook nog eens volledig tijdloos. Laat u inspireren door de eindeloze combinaties van ArtiStone producten. Niets is onmogelijk!

De oorsprong van landelijke tuinen

Ruimtelijk genieten in uw eigen tuin van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Landelijke tuinen bieden de mogelijkheid om jezelf écht in Nederlandse sferen te wanen. De stijl maakt het mogelijk om invloeden uit andere stijlen over te nemen zonder dat het afbreuk doet aan de tuin. Denk hierbij aan een mooie waterpartij, een strakke haag, betonnen stap elementen en een ouderwets of juist modern prieeltje.

Tips voor de mooiste landelijke tuinen

Ondanks weinig mensen de beschikking hebben over een idyllisch boerderijtje dromen veel mensen ervan om landelijk te wonen. Echter wonen veel mensen in de stad of dichtbij de stad waar de mogelijkheden voor een landelijke tuin beperkt lijken. Beperkte ruimte wil niet zeggen dat het niet mogelijk is om een landelijke sfeer te creëren in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een moestuintje, landelijke beplanting of het gebruik van traditionele oud Hollandse bestrating.

Neem contact op

Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail bericht of bezoek een van onze dealers.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×