beeldmerk

VGL Groen

Jarenlange ervaring
Passie voor het vak
kwaliteit & Vakmanschap

Door de ervaring en kennis van landschaps- en tuinarchitectuur, wordt er bij VGL-Groen op een creatieve manier een tuin ontworpen die over een eigen identiteit beschikt.

Een tuin of buitenruimte wordt bij VGL-Groen ontworpen aan de hand van de wensen van de klant. Op deze manier wordt er een aangename ruimte gecreëerd zodat de klant een prettige leefomgeving bezit. De functionaliteit van een ruimte is hierbij belangrijk. Door de goede samenhang te vinden tussen functionaliteit en vormgeving zal deze ruimte prettig aanvoelen.

Neem contact op met VGL Groen

Laat je op de juiste manier adviseren over onze producten door onze hoveniers. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

  • Ontwerp

  • Aanleg

  • Nazorg

VGL Groen
Graafseweg 4, 5443 PB Haps

Wij delen graag onze passie en kennis voor groen. Ons team maakt ontwerpen voor buiten, dit doen wij voor zowel particulieren en voor de zakelijke klant. Van een parktuin of stadstuin tot de grotere kantoortuinen, wij voorzien de klant van een passend en sprekend ontwerp. Jouw wensen worden vertaald tot een functioneel ontwerp dat volledig bij je persoonlijkheid en stijl aansluit.

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.