beeldmerk

Schaffelaar Hoveniers

kwaliteit & Vakmanschap
Advies op maat
service

Gegarandeerde kwaliteit, betrouwbaarheid, service en garantie bij het aanleggen van uw tuin. Of het nu gaat om het opnieuw aanleggen van uw tuin, het zetten van een nieuwe schutting of uw tuin voorzien van een nieuwe look. Schaffelaar Hoveniers heef

Het gezicht achter uw droomtuin Tekeningen maken, een nieuwe tuin aanleggen, bijzondere elementen toevoegen, zich storten op een complete renovatie én het gesprek met de klant. Dat is o.a. wat Gerrit Flier, eigenaar van Schaffelaar hoveniers dagelijks met plezier doet. Het administratieve stukje geeft hij met liefde uit handen aan zijn vrouw en samen runnen zij he

Neem contact op met Schaffelaar Hoveniers

Laat je op de juiste manier adviseren over onze producten door onze hoveniers. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

  • Ontwerp

  • Aanleg

  • Nazorg

Schaffelaar Hoveniers
Koningsbergenweg 12-17, 3771 NS Barneveld

Met ons ervaren team zorgen wij er iedere dag voor dat er top werk wordt afgeleverd. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van groene duurzame tuinen. Van het bouwen van veranda’s tot de aanleg van een complete tuin. Graag helpen we om uw wensen te verwezenlijken voor een optimaal woongenot. Het realiseren van groen speelt daarin een grote rol.

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.