beeldmerk

Peter Graat tuinontwerp & advies

Persoonlijk contact
Ontwerpen met passie
Advies op maat

De visie van de architect spreekt u aan als opdrachtgever. Wij kunnen deze vertalen naar een buitenontwerp zodat binnen en buiten één geheel vormen en elkaar versterken.

Na de door u getoonde interesse wordt er een vrijblijvende afspraak met u gemaakt. Tijdens dit bezoek bij u thuis worden uw wensen geïnventariseerd en wordt er van gedachte gewisseld over de tuin. Hierbij kunnen de architectuur en de inrichting van uw woonhuis meespelen in de tuinplannen.

Neem contact op met Peter Graat tuinontwerp & advies

Laat je op de juiste manier adviseren over onze producten door onze hoveniers. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

  • Ontwerp

  • Projectbegeleiding

  • Nazorg

Peter Graat tuinontwerp & advies
Houwsestraat 2, 5441 PG Oeffelt

Ontwerpen begint met een goed gesprek met u als opdrachtgever in het middelpunt: brainstormen over wensen, vormen, kleuren en mogelijkheden.

Ook de architectuur en de inrichting van uw woonhuis kunnen meespelen in de tuinplannen. Als vervolg op het eerste gesprek vormt een schetsplan de basis. Stapsgewijs komen we vanuit het schetsplan tot een persoonlijk tuinontwerp dat bij u past.

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.