beeldmerk

Laheij Hoveniers

Advies op maat
Jarenlange ervaring
kwaliteit & Vakmanschap

Wij richten ons op particulieren, bedrijven en instellingen. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten en producten, die wij u tegen een eerlijke en scherpe prijs aanbieden tuinontwerp, beplantingsplan, aanleg en ook onderhoud.

Een tuin is het visitekaartje van elk huis of bedrijf. Met uw tuin kunt u uw huis of bedrijf de uitstraling geven die u wenst. Wanneer u besluit om uw tuin opnieuw aan te leggen of te veranderen, is het belangrijk om daar goed over na te denken en een ontwerp te laten maken. Door middel van een ontwerp krijgt u een goed beeld van het eindresultaat van uw “nieuwe” tuin. U staat centraal.

Neem contact op met Laheij Hoveniers

Laat je op de juiste manier adviseren over onze producten door onze hoveniers. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

  • Ontwerp

  • Aanleg

  • Nazorg

Laheij Hoveniers

LaHeij Hoveniers is in februari 2011 opgericht door Jan Lamers en Mike Heijnen. Laheij is ontstaan door het samenvoegen van de beginletters van onze achternamen. Ons hoveniersbedrijf is een vakbekwaam bedrijf en op de hoogte van de allernieuwste trends, materialen en ontwikkelingen op hoveniersgebied.

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.