beeldmerk

Just Garden

Passie voor het hoveniersvak
Jarenlange ervaring
Advies op maat

Het hoveniersbedrijf dat u volledig ontzorgt bij uw tuin of het nu gaat om ontwerp, onderhoud of boomverzorging bij Just Garden kunt u altijd terecht.

Just Garden is opgezet door Rick van Lieshout en Peter van den Elzen, twee heren met een passie voor het hoveniersvak. Iedere opdracht is voor ons een kans om een prachtig resultaat neer te zetten, die we uiteraard maar al te graag aangrijpen. Of het nou een groot of klein project is, particulier of bedrijf, wij zien mogelijkheden en beginnen er graag aan.

Neem contact op met Just Garden

Laat je op de juiste manier adviseren over onze producten door onze hoveniers. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

  • Ontwerp

  • Aanleg

  • Uitgebreide nazorg

Just Garden
Dr. de Quayweg 80, 5425 RL De Mortel

Jouw tuin, onze passie.

Just Garden is een hoveniersbedrijf dat graag net wat verder gaat dan de rest. Dit doen we door het samenbrengen van inzet, enthousiasme en vakmanschap. Hoe groot of klein het project ook is, we zien het altijd als een uitdaging en beginnen er daarom graag aan. Je kunt bij ons aankloppen voor het ontwerp, de aanleg, het onderhoud maar ook bouwwerken in alle soorten en maten. Natuurlijk werken we uitsluitend binnen jouw wensen.

Naast ruime ervaring in het hoveniers vak hebben we ook veel ervaring met verharding, elektro en houtwerk. Hierdoor leggen we moeiteloos zaken als straatwerk, tuinverlichting en leidingwerk aan. Ook voor vlonders en overkappingen kun je bij ons terecht.

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.