beeldmerk

Janko Horsten groen en grondwerk

passie voor het vak
service hoog in het vaandel
Kwaliteit

Janko Horsten Groen- en Grondwerk is van vele markten thuis. Zolang het maar buiten is. Vandaar de naam ‘buitenaannemer’. Van bomen tot straatwerk, van vijver tot tuinhuis. Uw complete buiten in één hand.

U kunt Janko Horsten inschakelen voor uw complete tuin, erf of bedrijfsterrein of voor een deel daarvan. Wij zijn gevestigd in Middelaar. Het werkgebied beslaat de regio Mook & Middelaar, Gennep, Boxmeer en Groesbeek. Opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en instellingen.

Neem contact op met Janko Horsten groen en grondwerk

Laat je op de juiste manier adviseren over onze producten door onze hoveniers. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

  • Advies

  • Aanleg

  • Nazorg

Janko Horsten groen en grondwerk
Eindweg 17, 6587 AC Middelaar

Of u nu een gedetailleerd tuinontwerp heeft, een grove schets of alleen losse ideeën in uw hoofd: maakt niet uit, Janko Horsten weet er raad mee. Janko en zijn mannen weten uw tuinwensen te vertalen in een praktisch plan en kunnen vervolgens de complete realisatie voor hun rekening nemen. Van grondwerk tot bestrating, van kunstgras tot weelderige beplanting, van vijver tot zwembad, van muurtje tot tuinhuis. Als een ware buitenaannemer realiseert hij alle onderdelen van uw droomtuin. Hoe groot of klein deze ook is.

De afgelopen jaren realiseerde Janko Horsten tal van tuinen en terreinen. De variatie in projecten en locaties is groot. Van een kleine stadstuin in Nijmegen tot een compleet nieuw bedrijfsterrein voor een bedrijf in Middelaar. Alle projecten hebben echter één eigenschap gemeen: ze sluiten naadloos aan bij de wensen van hun bewoners en gebruikers.

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.