beeldmerk

Hovenier de Tuinkamer

Passie voor het vak
kwaliteit
Advies op maat

Als hovenier uit Helmond hebben wij alle kennis en expertise in huis om een doordacht tuinplan te maken die aansluit op uw wensen. Wij zorgen ervoor dat het een ruimte wordt waar u heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van al het groen om u heen.

Wij onderzoeken welk grondsoort uw tuin heeft. Op basis daarvan zoeken wij planten en bloemen uit die goed in uw tuin passen. Daarnaast kijken we naar de seizoenen en zorgen er voor dat u ieder moment van het jaar wordt omringd door van alles dat groeit en bloeit. Bovendien helpt u hiermee ook verschillende dieren zoals insecten zodat zij altijd iets te eten hebben.

Neem contact op met Hovenier de Tuinkamer

Laat je op de juiste manier adviseren over onze producten door onze hoveniers. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

  • Ontwerp

  • Aanleg

  • Nazorg

Hovenier de Tuinkamer
kaldersedijk 3a, 5706KD Helmond

Heeft u plannen voor een nieuw tuinontwerp? Of gaat u binnenkort verhuizen en wilt u uw tuin meteen in orde hebben? Als hovenier uit Helmond staat wij voor u klaar met frisse en groene ideeën. Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen zijn er zoveel richtingen die u op kunt gaan. In onze werkwijze vinden wij het daarom belangrijk om eerst met u in gesprek te gaan over welke wensen er zijn. Op basis van deze ideeën gaan wij er alles aan doen om de tuin van uw dromen te realiseren!

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.