beeldmerk

Droomtuynen

kwaliteit & Vakmanschap
Passie voor het vak
Persoonlijk contact

Het is niet de kunst om te imponeren met alles wat groot is. Het is de kunst om een alledaagse tuin een groots karakter te geven. Dat doen wij.

Waar kleine en middelgrote tuinen al niet groots in kunnen zijn. Het inspireert Jonan van Dijk, van Droomtuynen elke dag. Doordachte ontwerpkeuzes geven eenvoudige tuinen een architectonische kwaliteit. Als ontwerpende hoveniers tekenen we daarvoor. De ideeën brengen we zelf mee, want uw wensen zijn een belangrijke leidraad voor ons.

Neem contact op met Droomtuynen

Laat je op de juiste manier adviseren over onze producten door onze hoveniers. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

  • Advies

  • Ontwerp

  • aanleg

Droomtuynen
Achterveldseweg 27, 3772 NA Barneveld

Het karakter van een villa versterken met een ontworpen tuin. Een hoekwoning omringen met een prachtig stukje natuur. Van een achtertuin een oogstrelende buitenruimte maken.

Droomtuynen tekent ervoor. We beschouwen onszelf als specialist in zowel kleine als grote tuinen. Tuinen waarin het aankomt op precíes de goede keuzes.

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.