beeldmerk

De Groot Hoveniers

Verrassende ideeën
Passie voor het vak
Jarenlange ervaring

De Groot Hoveniers is een jong, dynamisch hoveniersbedrijf. Wij hebben de groenste vingers van de regio en zijn u daarmee graag van dienst bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw tuin.

VAN ALLE MARKTEN THUIS Of het nu gaat om grondwerkzaamheden, bestrating of metselwerk (tegels, klinkers, grint, muurtjes enz.), houtwerk (schutting, poort, pergola, tuinhuis, afdak, haardhoutopslag enz.), beregening, verlichting, vijvers of zelfs een zwembad of zwemvijver, we doen echt alles zelf! De Groot Hoveniers heeft jarenlange ervaring met de aanleg van de meest uiteenlopende tuinen. Die

Neem contact op met De Groot Hoveniers

Laat je op de juiste manier adviseren over onze producten door onze hoveniers. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

  • 3D Ontwerp

  • Aanleg

  • Renovatie

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6, 5408 SR Volkel

De Groot Hoveniers is een hoveniersbedrijf in de volle breedte van het vak: u kunt bij ons terecht voor een ontwerp voor een geheel nieuwe tuin, een facelift van uw bestaande tuin, de volledige uitvoering van de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.