Handelsonderneming van de Noort

Susteren

Handelsonderneming van de Noort in Susteren is een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de handel van sierbestratingsmaterialen. Voor al uw projecten in de regio Susteren en Echt bent u hier op het juiste adres. Neem snel contact op.

Ruim assortiment

Van beton tot Keramiek

Centrale ligging

Snel bereikbaar via de A2

Familiebedrijf

Met persoonlijk advies

Onze openingstijden

Maandag
08:30 - 16:30
Dinsdag
08:30 - 16:30
Woensdag
08:30 - 16:30
Donderdag
08:30 - 16:30
Vrijdag
08:30 - 16:30
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten
* Feestdagen uitgezonderd.

Bestrating kopen Susteren

Met meer dan 30 jaar passie voor bestrating is Handelsonderneming van de Noort in Susteren het adres voor al uw tuinprojecten in de regio Susteren en Echt. Naast oud Hollands beton van ArtiStone biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment aan bestrating van gebakken klinkers tot keramische tegels. Door het uitgebreide assortiment kunt u altijd een passend product vinden om van uw tuin een droomtuin te maken. Neem snel contact op voor meer informatie.

Oud Hollandse bestrating

Handelsonderneming van de Noort biedt het volledige assortiment aan oud Hollandse bestrating aan van ArtiStone. Door ons ruime assortiment kunt u altijd een passend oplossing vinden voor iedere tuinstijl. Maakt u een combinatie met gebruikte klinkers, of toch met keramische tegels?

Over Van De Noort

Voor een zeer breed assortiment aan tegels, klinkers, pergola’s, schuttingen, vlonders, veranda’s, kapschuren, tuinhuizen en tuinoverkappingen, maar ook kunstgras, split, grind en toebehoren kunt u terecht bij Van de Noort Tuin & Terras. Laat u inspireren in de showtuinen, voel de materialen en ervaar de mogelijkheden. Dit familiebedrijf in midden Limburg heeft ruim 30 jaar passie en ervaring in bestrating en hout. Met hun kennis adviseren zij u graag over een tuin die goed aansluit bij uw wensen. Van de Noort in Susteren levert voor elk budget een mooie tuin!

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.