A. van Elk BV

Afferden

Van Elk bestrating in Afferden is hét adres voor bestratingsmaterialen in de regio Maas en Waal. Met een ruim assortiment is er voor ieder tuinontwerp een bijpassende tegel te vinden. Heeft u vragen? neem dan snel contact op.

Ruime showtuin

Kom snel kijken

Elke zaterdag geopend

Tijd genoeg om rond te neuzen

Verstand van bestraten

Altijd een goed advies

Onze openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
* Feestdagen uitgezonderd.

Bestrating kopen Afferden

Met meer dan 30 ervaring is Van Elk Bestrating het adres voor al uw tuinprojecten in de regio Maas en Waal. Naast oud Hollands beton van ArtiStone biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment aan bestrating van gebakken klinkers tot keramische tegels. Door het uitgebreide assortiment kunt u altijd een passend product vinden om van uw tuin een droomtuin te maken. Neem snel contact op voor meer informatie.

Oud Hollandse bestrating

Van Elk Bestrating biedt het volledige assortiment aan oud Hollandse bestrating aan van ArtiStone. Door ons ruime assortiment kunt u altijd een passend oplossing vinden voor iedere tuinstijl. Maakt u een combinatie met gebruikte klinkers, of toch met keramische tegels?

beeldmerk

Bent u als hovenier geinteresseerd?

Wij nemen graag de tijd om jou persoonlijk te helpen en te adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.