Ontwikkelingen 2022

We kijken terug op een succesvol introductiejaar van ArtiStone. Vele dealers zoals u hebben het product en concept inmiddels opgenomen.
De verschillende uitdagingen tijdens de beginperiode, zijn inmiddels aangepakt en zorgen voor het vertrouwen dat u ons geeft.
Wij willen u hiervoor als dealer oprecht bedanken.
Ook het komende jaar zullen weer nieuwe dealers het product van ArtiStone gaan toevoegen. Argumenten waarom men voor ArtiStone kiest worden steeds duidelijker.
Uiteraard zetten wij het komend jaar verder in op het versterken van deze positieve ervaringen.
Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om het product CeraDeco toe te voegen aan uw bestelling en assortiment. Hierover leest u hieronder meer.
Wij kijken uit naar een plezierige voortzetting van onze samenwerking met u in 2022!

CeraDeco vanaf nieuwe seizoen ook te bestellen

Vanaf het nieuwe seizoen kunt u gebruik maken van de logistieke combinatie van twee verschillende producten. Als producent van ArtiStone en CeraDeco streven wij naar logistieke optimalisatie en natuurlijk een prachtig productaanbod.
CeraDeco is een kwalitatief hoogwaardig product, bestaande uit een volledig keramische toplaag en een betonnen onderlaag. De productiemethode zorgt voor een perfecte ‘samensmelting’ van twee materialen tot een massief geheel. Dit is uniek in deze markt en behoort daarmee tot het beste in zijn soort.

Bent u nog geen dealer van CeraDeco, maar zou u dit product graag willen toevoegen aan uw assortiment? En wenst u gebruik te maken van de logistieke voordelen van twee producten in één vracht? Neem dan contact met ons op via 040-2260001, of mail naar verkoop@artistone.nl.

Brochure

Er is nog meer nieuws…………
Vanaf het nieuwe seizoen is er ook een fysieke brochure beschikbaar van ArtiStone. Naast de introductie van het product vindt u hierin ook meer informatie over de beschikbare producten, afmetingen en kleuren. Op deze manier is ook uw klant goed geïnformeerd over de eindeloze mogelijkheden van ArtiStone.

Indien u brochures wenst ontvangen, dan verzoeken wij u om het gewenste aantal door te geven via verkoop@artistone.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze bij u worden afgeleverd.

Productafbeeldingen

Vanaf heden zijn de productafbeeldingen toegevoegd aan de bestelmodule. Deze vindt u bij het betreffende product aan de linkerzijde.
Dit betekent dat u de gewenste afbeeldingen ook kunt gebruiken voor het presenteren van ArtiStone via uw eigen online en offline communicatie.
Voor het maken van drukwerk zijn afbeeldingen in hogere resolutie vereist. Uiteraard stellen wij u deze op aanvraag graag beschikbaar.

Troublefree

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de koppeling van Troublefree met onze bestelmodule. Dit betekent dat u binnenkort uw bestellingen op deze manier kunt plaatsen. Dit zal later ook voor CeraDeco gaan gelden.

Nieuwe prijzen 2022

Door de aantrekkende wereldwijde vraag zijn de prijzen van vele grondstoffen het afgelopen jaar aanzienlijk gestegen. Vanaf 2022 worden er vanuit de EU verregaande maatregelen doorgevoerd om verduurzaming van o.a. de betonsector te stimuleren. Dit betekent dat de CO2-emissie kosten voor grondstoffen zoals cement op Europees niveau substantieel zullen stijgen.
Deze ontwikkeling heeft helaas aanzienlijke gevolgen voor de prijzen van onze producten en is daarmee niet proportioneel ten opzichte van andere kostenontwikkelingen zoals transport en CAO condities.
Uiteraard blijven we stevig inzetten op de verduurzaming van onze grondstoffen en producten. Zo worden bepaalde toeslagmaterialen inmiddels al gedeeltelijk vervangen door alternatieve, secundaire grondstoffen. Ook de komende jaren zullen wij op dit gebied belangrijke stappen blijven zetten.
De prijsstijging die door bovenstaande ontwikkelingen wordt veroorzaakt, bedraagt 8,4%. De nieuwe tarieven vindt u terug in de bijgevoegde prijslijsten die geldig zijn voor bestellingen vanaf 1 januari 2022.

Voorraad

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zullen wij gedurende de komende periode de voorraden verder aanvullen. Uiteraard leveren we alle mogelijke inspanningen om te kunnen voldoen aan uw wensen voor levering.
De actuele voorraden vindt u altijd in de bestelmodule die u met uw persoonlijke gegevens kunt inzien. U bent verzekert van levering als u de bestelling direct online plaatst. Deze voorraden staan namelijk in verbinding met onze operationele systemen.

Versterking van ons team!

Ook gaan we het nieuwe jaar in met de komst van Rogier Dubel als accountmanager, uw commercieel aanspreekpunt.
Rogier start vanaf 1 februari en zal de periode daarna gebruiken om met u als dealer in contact te komen.
We heten Rogier van harte welkom binnen ArtiStone!

Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen?

ArtiStone past niet alleen in alle stijlen, maar is ook nog eens volledig tijdloos. Laat u inspireren door de eindeloze combinaties van ArtiStone producten. Niets is onmogelijk!

Neem contact op

Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail bericht of bezoek een van onze dealers.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×